Rozlučka se svobodou? ( Bachelorette Party? )

10:26




Krásný páteční den všem :)

Včera jsem vložila hned 2 nové články, abyste měli na víkend zásobu a nenudili se. Budu se totiž  muset na dva dny odmlčet, abych nasbírala další zážitky a náměty na nové články.
Hádejte, co by mě asi tak mohlo čekat týden před svatbou? :)
Ano, je to rozlučka se svobodou. :) Teda, tak se tomu alespoň u nás říká. Někdo používá výrazy jako ,,štando,, někdo ,,předsvatební párty,, nebo snad ,,Bachelorette party,,. :)  Je to různé, ale obsah je vždy stejný. :) Prostě PÁRTY. :)
Setkala jsem se s různými typy loučení se svobodou.
Párty jednodenní, odpolední, večerní nebo třeba celovíkendové se spoustou dalších aktivit. Párty ženicha i nevěsty dohromady formou nějaké společné grilovačky s přáteli. Vesměs u rozlučky se svobodou nejsou žádná pravidla. Jaké si to uděláte, takové to máte. :)

  • Některé nevěsty mívají rozlučku tajnou. Kamarádky nevěstu vyzvednou před domem krásnou bílou limuzínou s řidičem, nechají se odvézt do nějaké luxusní restaurace na dobrou večeři, případně do nějakého wellness centra, tam se takzvaně ,,načnou,, a pak už následuje jenom smršť drinků v nespočetně barech v okolí. :) Chlapci v barech se na ně lepí, i když ví, že minimálně jedna z dívek je zadaná.  Ale ty krátké sukně jim prostě nedají chvíli klidu. Návrat domů bývá většinou až časně z rána. :)  To nezní špatně, že? :) Děje se to ale spíše ve větších městech, přeci jen, kde byste na vsi, která má všehovšudy pětadvacet obyvatel asi tak sháněli limuzínu, restauraci s wellnessem a 20 barů. :D
  • Holky jsou také většinou sladěny do jedné barvy, občas mívají i různá trička s nápisy, šerpy, korunky a takové ty další hlouposti :) Prostě, aby byly k rozeznání od ,,normálních,, lidí, kteří se přišli do baru jenom ,,normálně,, bavit. 
  • Když jsou ženich nebo nevěsta méně nároční nebo nemají tak nápadité a tvůrčí přátele, jdou si třeba jen sednou na večeři, dají si pár piv nebo drinků a po půlnoci odchází domů. :) Takový klasický víkendový večer s přáteli. 
  • Občas může být párty od přátel připravena třeba formou adrenalinového zážitku. To zní také zajímavě, že? :) Záleží, zda ženich nebo nevěsta ten adrenalin dostatečně ocení. :D
  • Pokud mají ženich s nevěstou většinu přátel společných, mohou se také domluvit, že udělají rozlučku dohromady. Připraví třeba grilovací párty na zahradě a pozvou všechny přátele. :)
  • Poslední dobou jsme s Tomem hodně cestovali a rozlučkové párty, které jsme viděli v Německu a Francii bychom opravdu zažít nechtěli. :D Tomův kolega se loučil se svobodou nedávno a to, co musel absolvovat, to tedy klobouk dolů. :) Ženich se vždy musí obléci do kostýmu, který mu ostatní kamarádi připraví. Ať už je to kostým krásné ženy na vysokých podpatcích nebo kostým chlupatého zářivě žlutého kuřete, pro ženicha je pak připraveno mnoho úkolů, které vykonává na ulici mezi lidmi. :) U sebe má také nějaké drobné věci, které se snaží kolemjdoucím prodat, dokud je všechny neprodá, nejde se do baru. :) Peníze z prodeje se pak samozřejmě propijí. :) Je to zajímavý zvyk, každopádně se při něm ale zažije spousta legrace. :)  
My máme přátel mnoho a chtěli jsme si rozlučku užít každý po svém a to hned na celý víkend. Pěkně ženský zvlášť, chlapi zvlášť. :) Tak se to říká, ne? :)

Tom měl rozlučku minulý týden, když jsem slyšela ty velkolepé plány a že účast přislíbilo přes 20 chlapců (můžů, pánů, přátel, nevím, jak je nazvat:D), bála jsem se, aby se mi po tom víkendu vůbec vrátil. :) Ale vrátil a dokonce certifikovaný!!


Myslím, že celý kemp na Nové Živohošti si na některé z nich bude pamatovat ještě dlouho, a naopak mnoho z nich si bude ještě dlouho pamatovat na kemp Nová Živohošť, minimálně dokud se jim nezahojí jejich zranění, které se jim stala zajisté v jejich naprosto střízlivém stavu a předpokládejme, že hrozným nedopatřením nebo dokud si nekoupí nový telefon, spacák, tenisovou raketu a mnoho dalších věcí, které jim nějakým záhadným způsobem nejspíš v noci odkráčely z chatky. :D Akce se prý velmi zdařila. :) Věříme Vám, kluci :)



Řekla bych, že pánové to mají v lecčem jednodušší. Zanechají doma manželky a děti a zmizí na víkend pryč. Je to přeci jejich kámoš, chápej, jejich nejlepší kámoš a žení se jednou za život. Já tam mámo prostě musím být. Jedou všichni kluci. S dětma to zvládneš, vždyť jsi přece úžasná. V nejhorším případě zavolej mojí mámě. Hlavně ne mě, víš co, to by bylo trapný, vypadalo by to jako, že bez Vás ani víkend nevydržím.. Bych tam byl za blbce.
Z hrdého tatínka, pana veleváženého podnikatele se rázem stává malé děcko, těšící se na společný víkend ,, s klukama,,.  Pivooo, tobogán, diskotéka.. juchůů  :) A tak si ho také náležitě užije :)





Ženy to mají bohužel trochu těžší. Já jsem nyní ve věku, kdy se kolem mně každá kamarádka vdává, rodí děti, má děti. Proto, když oslovím 8 skvělých kamarádek, které nesmí chybět na mojí rozlučce -  2 z nich mají roční dítě, má svědkyně teprve několikatýdenní. A znáte to, maminky. Poprvé na noc bez svého dítěte? To neee.. To si neumím představit. To nezvládnu.

O to víc si vážím toho, že moje holky to zvládly. ;) A na mou rozlučku přijedou i přesto, jak je to daleko. :) O mé rozlučce se zatím rozepisovat nebudu a blíže Vám ji popíšu až v pondělí. :) Věřím, že to bude stát za to. ;)
Myslete na mě prosím, pro nevěstu to bývá vždy extra náročné!! :)

V neděli k večeru mě ještě čeká festival jídla ,,Naše chutě,, ne který se už moc těším.  Takže úterní článek bude zaměřený na speciality z různých světových kuchyní. Pokusím se toho pro Vás ochutnat a nafotit, co nejvíce. :)
Přejí všem krásný víkend, užijte si ho tak jako já. ;)
Vaše KK ;)



You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe